Τι να φορέσουμε στις αυριανές μας βόλτες για να εναρμονιστούμε με τη γιορτινή Θεσσαλονίκη.

Διπλή γιορτή αύριο για την πόλη μας, καθώς την 26η Οκτωβρίου εορτάζεται η απελευθέρωσή της αλλά και η μνήμη του πολιούχου της, Αγίου Δημητρίου.

Καθώς η μέρα είναι αργία, έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη βόλτα μας για καφέ, φαγητό ή ποτό τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπου και αν επιλέξουμε να πάμε, καλό είναι να μην υπάρχει συνωστισμός καθώς η προστασία της δημόσιας υγείας είναι το παν!

Και αφού η μέρα είναι γιορτινή, αποτελεί την ιδανική συγκυρία για να βγάλουμε από τη ντουλάπα μας τα πιο fancy φθινοπωρινά μας και να μπούμε στο κλίμα.

Getty Images

Το μυαλό όλων μας πάει κατευθείαν στα maxi φορέματα, που ταιριάζουν τέλεια με τον καιρό. Με ένα μακρύ παλτό ή ένα δερμάτινο jacket και ψηλές μπότες το ντύσιμο θα απογειωθεί!

Getty Images

Λατρεμένη επιλογή είναι και τα σετ! Σε όποιο ύφασμα και να τα επιλέξουμε η εμφάνισή μας θα είναι τρομερά σικ. Μπορούμε να παίξουμε με τα αξεσουάρ και το μακιγιάζ μας και το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει.

Getty Images

Φυσικά, έξτρα πόντους στην εμφάνισή μας μπορεί κάλλιστα να δώσει ένα κουστούμι αν μάλιστα παίξουμε τα χρώματα και τα patterns. Αν για παράδειγμα προτιμήσουμε κάτι σκουρόχρωμο, μια ωραία λύση είναι να φορέσουμε ένα εντυπωσιακό μπούστο ή κορμάκι από μέσα ενώ αν ψηφίσουμε έντονα χρώματα, ένα παιχνιδιάρικο πουκάμισο θα δέσει super!

Getty Images

Τις γιορτινές μέρες ενδείκνυνται συνήθως και οι φούστες! Είτε mini είτε midi είναι πάντα εντυπωσιακές αν τις συνδυάσουμε σωστά. Απόλυτη τάση της σεζόν είναι και οι μακριές σε πλισέ υφή ενώ αξίζει να σκεφτούμε και τις ονειρικές tutu.

Getty Images

Τέλος, αν το στιλ μας τείνει προς την άνεση και δεν προτιμάμε την πολλή πληροφορία στο σύνολό μας, η λύση είναι demin! Με ένα ζευγάρι εντυπωσιακές γόβες και ένα όμορφο πουλόβερ ή τοπ το σίγουρο είναι πως θα ξεχωρίσουμε!

Getty Images