Αν δεν έχεις βρει ακόμα το outfit της ημέρας, εμείς σου προτείνουμε τρία για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο.

Ο Δεκαπενταύγουστος απέχει μόλις μερικές ημέρες και ακόμα και αν δεν σε βρει σε κάποιο παραλιακό μέρος, είμαστε σίγουρες πως θα χαρείς τη μέρα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Και επειδή θέλουμε να είσαι κομψή και όμορφη, εμείς θα σου δώσουμε μερικές ιδέες για το τι να φορέσεις εκείνη την ημέρα στο οικογενειακό τραπέζι ή τις εξορμήσεις για cocktails!

Ένα maxi φόρεμα είναι από τις καλύτερες επιλογές ειδικά αν πρώτα πας στην εκκλησία. Διάλεξε μία bold απόχρωση, όπως το τολμηρό lime που είναι άλλωστε και το χρώμα της σεζόν και συνδύασε το outfit με παιχνιδιάρικα αξεσουάρ που θα σου φτιάξουν τη μέρα.

Οι ολόσωμες φόρμες ή τα sets είναι επίσης μία πολύ ωραία ιδέα για την ημέρα. Επιλέξτε μεταξωτά η σατέν υφάσματα και φαρδιές γραμμές που θα χαρίσουν κίνηση στο ντύσιμό σας.

Τέλος, εμείς φέτος κρύβουμε μία ιδιαίτερη αδυναμία στα formal looks με μία πιο sexy πινελιά. Επιλέγοντας μία midi φούστα με ένα κοντό σακάκι και ένα μπουστάκι στην ίδια απόχρωση, έχετε στα χέρια σας ένα σύνολο-πολυεργαλείο που θα ζήλευαν και οι πιο διάσημες fasionistas.