Η νέα συλλογή μακιγιάζ της Kylie Jenner είναι βγαλμένη από θρίλερ!

Το απόλυτο… vamp look είναι στο επίκεντρο της νέας συλλογής μακιγιάζ της Kylie Jenner, με την ονομασία Kylie x Nightmare on Elm Street.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη από την προηγούμενη Τρίτη και πρόκειται για limited edition καθώς εστιάζει σε προτάσεις για το Halloween, που εορτάζεται στα τέλη του μήνα.

Εμπνευσμένη από την ταινία τρόμου «Εφιάλτης στον δρόμο με τις Λεύκες» (A Nightmare on Elm Street), η εταιρεία της μικρότερης αδερφής της οικογένειας Kardashian-Jenner λανσάρει ένα spooky style με έντονες, μεταλλικές και glitter αποχρώσεις, ιδανικές για φθινόπωρο και χειμώνα.

Η κολεξιόν περιλαμβάνει παλέτα σκιών με 12 υπέροχες shimering αλλά και matte αποχρώσεις σε παιχνιδιάρικα χρώματα, τρία νέα υγρά κραγιόν, τις βρεφαρίδες «Kylashes» καθώς και… λεκέ-τζελ για χείλη και ζυγωματικά!

Για την προώθηση της συλλογής της εταιρείας της Kylie Cosmetics, η ίδια πόζαρε σε spooky σκηνικό όπου κυριαρχούν τα χρώματα της κολεξιόν. Έτσι βλέπουμε την Kylie να πρωταγωνιστεί σε… splatter, καταφέρνοντας για ακόμη μία φορά να… ρίξει το διαδίκτυο και να σπάσει τα ταμεία της εταιρείας της.

 

Κεντρική φωτογραφία: Kylie Cosmetics/Instagram