Κρατάμε ζεστά τα χέρια μας με ένα ζευγάρι γάντια που μπορεί να αποτελέσει και τέλειο fashion item!

Όσο καλά και να ντυθούμε τις τελευταίες ημέρες, βγαίνοντας έξω νιώθουμε πως θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει και καλύτερα.

Το τσουχτερό κρύο είναι γεγονός και προτεραιότητά μας είναι να προστατευτούμε από αυτό φορώντας τα πιο ζεστά items της ντουλάπας μας. Ωστόσο, ακόμα και αν νιώθουμε υπερφορτωμένες, δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να διατηρήσουμε το στιλ μας.

Έτσι, το κλειδί είναι να διαλέξουμε λεπτομέρειες που θα ξεχωρίσουν στο βαρύ χειμερινό ντύσιμο. Μία από αυτές είναι τα γάντια μας, τα οποία είναι ικανά να κάνουν το ντύσιμό μας πιο κομψό κρατώντας παράλληλα τα χέρια μας ζεστά.

Axcel Accessories

Μιας και πρόκειται για ένα fashion piece που είναι συγχρόνως και απαραίτητο για την προστασία των χεριών μας, δεν υπάρχουν περιορισμοί!

Achilleas Accessories

Ωστόσο, μιας και φέτος τα γάντια είναι ηχηρή τάση του χειμώνα -τα έχουμε δει ακόμα και ενσωματωμένα σε ρούχα- μπορούμε να παίξουμε με τα χρώματα και το ύφος, μετατρέποντας ένα εργαλείο για την καταπολέμηση του κρύου στο απόλυτο trend! Ακόμα και αν το παλτό σας είναι σε έντονη απόχρωση, μην φοβηθείτε να επιλέξετε ένα άλλο έντονο χρώμα φτιάχνοντας έτσι ξεχωριστούς και fun συνδυασμούς.

Αν πάλι χρειάζεται να έχετε ελεύθερα τα δάχτυλά σας, ένα ζευγάρι μανσέτες θα κρατήσουν τα χέρια σας ζεστά και με στιλ!

Zara