Ένα χρηστικό αντικείμενο γίνεται αξεσουάρ που τραβάει όλα τα βλέμματα αν το χρησιμοποιήσουμε σωστά!

Το φθινόπωρο είναι η τέλεια ευκαιρία για να αναδείξουμε το στιλ μας, αφήνοντας τη φαντασία μας να μετουσιωθεί σε υπέροχους συνδυασμούς.

Ζακέτες, παλτό, μπότες, καλσόν, μεγάλες τσάντες και πλεκτά σε σκούρες αποχρώσεις είναι μόνο μερικοί λόγοι που μας ωθούν να βγαίνουμε από το σπίτι με άλλον αέρα. Μην ξεχνάμε όμως την ομπρέλα μας, καθώς τις βροχερές μέρες γίνεται η προέκταση του χεριού μας και εκτός από χρηστικό εργαλείο για να μην βραχούμε, αποτελεί την τελευταία πινελιά στο outfit μας. Ας επιλέξουμε λοιπόν την κατάλληλη που θα απογειώσει τον ενδυματολογικό μας χαρακτήρα.

(Getty Images)

Πριν προχωρήσουμε στην αγορά του must αξεσουάρ για τη σεζόν είναι χρήσιμο να τσεκάρουμε τι ταιριάζει στην παλέτα της ντουλάπας μας. Αν για παράδειγμα προτιμάτε τα μαύρα πανωφόρια, σάς ταιριάζει απόλυτα μια μπορντό, μπλε ή μωβ ομπρέλα ενώ μια safe αλλά πολύ chic επιλογή είναι οι αποχρώσεις του μπεζ. Ωστόσο αν θέλετε να δώσετε μία ένταση στο πιο προσγειωμένο χρωματικά ντύσιμο, σπάζοντας τη μονοτονία καλύτερα αποφύγετε τα μεγάλα σχέδια και αντί αυτού σκεφτείτε ως επιλογή το ελαφρύ πουά ή το καρό στις παραπάνω αποχρώσεις που δένει αρμονικά με το πιο σοβαρό ύφος.

(Getty Images)

Αν το στιλ σας είναι πιο παιχνιδιάρικο και αγαπάτε τα χρώματα μην φοβηθείτε τον συνδυασμό τους. Ωστόσο θα ήταν καλό να επιλέξετε μονόχρωμη ομπρέλα, καθώς μία με σχέδια θα αφαιρούσε πόντους από το υπόλοιπο σύνολο.

(Getty Images)

Είτε ανήκετε στην πρώτη είτε τη δεύτερη κατηγορία, αποφύγετε τα μουντά και θαμπά χρώματα όπως γκρι ή σκούρο καφέ και ψηφίστε τα πιο ζωντανά χρώματα του φθινοπώρου.

Φυσικά, η απόλυτη επιλογή που ταιριάζει με τα πάντα είναι η επιβλητική μαύρη ομπρέλα αλλά και η διάφανη, που αγαπούν όλα τα it girls.

(Getty Images)

Τέλος, πριν την αγορά πρέπει να αναλογιστούμε και το μέγεθός της, αν θέλουμε δηλαδή μία μικρή που να χωράει στην τσάντα μας ή αν θα προτιμήσουμε κάποια με μπαστούνι που θα τραβάει τα βλέμματα ακόμα και όταν είναι κλειστή.

Tip: Μια ομπρέλα με μπαστούνι γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή όταν έχει κύματα στο τέλος του υφάσματος και μπορείτε να την κρατήσετε όλες τις ώρες της ημέρας για σούπερ εμφανίσεις!