Ανώδυνες και απλές θεραπείες που μεταμορφώνουν το δέρμα μας, προσφέροντας λάμψη και ενυδάτωση!

Της Makeup trainer Μαριάννας Βλασίδου

Το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη εποχή για ανάπλαση και ανανέωση του δέρματος.

Παρακάτω προτείνουμε κάποιες θεραπείες προσώπου πολύ αποτελεσματικές, σχετικά απλές και ανώδυνες, το κόστος δεν είναι απαγορευτικό και πολλές από αυτές λειτουργούν και συνδυαστικά μεταξύ τους.

Ξεκινούμε από την πιο απλή που γίνεται και σε ινστιτούτο αισθητικής.

Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους

Συνήθως συνδυάζεται και με ενυδάτωση. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, το δέρμα αναπνέει, φεύγουν τα νεκρά κύτταρα και λειαίνει. Δίνει λαμπερή και ενυδατωμένη όψη και γίνεται όλες τις εποχές. Το κόστος κυμαίνεται από 40€ – 80€.

Μεσοθεραπεία με Βιταμίνη C

Βοηθάει να μειωθούν οι κηλίδες και οι δυσχρωμίες από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Έχει αντιοξειδωτική δράση κατά των ελεύθερων ριζών και είναι ανώδυνη. Το κόστος κυμαίνεται 50€ – 60€.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία (PRP) – Vampire lifting

Γίνεται μόνο από δερματολόγο ή πλαστικό χειρούργο. Ξεκινάει με αιμοληψία, στη συνέχεια γίνεται διαχωρισμός με τη μέθοδο της φυγοκέντρισης και το υλικό που χρησιμοποιείται στη θεραπεία είναι το δικό μας πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια. Με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες με σκοπό τη δημιουργία νέου
κολλαγόνου και ελαστίνης.

Έχουμε σύσφιξη προσώπου, μείωση και ανάπλαση ρυτίδων και ενυδάτωση Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά περίπου σε 3 εβδομάδες.

Μια επίσης εύκολη θεραπεία που αγαπήθηκε πολύ και δεν έχει ανεπιθύμητες παρενέργειες. Συνδυάζεται με δερμοαπόξεση καθώς και με Fractional. Το κόστος κυμαίνεται 180€ – 250€.

Fractional Laser

Επίσης μια πολύ διαδεδομένη θεραπεία που γίνεται κατά τον Νοέμβριο και γενικά περιόδους χωρίς ιδιαίτερη ηλιακή ακτινοβολία. Βοηθάει ιδιαίτερα στην ανάπλαση του δέρματος, τον χρωματικό τόνο, στην μείωση ουλών και κηλίδων και συνήθως επαναλαμβάνεται σε διάστημα ενός μήνα και παραπάνω. Τα αποτελέσματα δεν
είναι άμεσα ορατά. Το κόστος κυμαίνεται 100€ – 120€.

Μαριάννα Βλασίδου


MV makeup academy
σε συνεργασία με
Βίκυ Καρκαλή
Ladies Elixir

www.makeupconcepts.gr
Instagram: mariannavlasidou_makeupacademy