Μην εκπλαγείτε αν από τα τέλη του μήνα και για όλο τον Νοέμβριο βλέπετε παντού μπροστά σας στη Θεσσαλονίκη τη λαμπερή Μέγκαν Φοξ!

Μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του παγκόσμιου θεάματος θα περπατάει ανάμεσά μας σε λίγες μέρες!

Ο λόγος για τη Μέγκαν Φοξ που εντός του μήνα θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της ταινίας «Οι Αναλώσιμοι 4» στην οποία θα συμμετέχει όλη η αφρόκρεμα του Χόλιγουντ!

Το ηχηρό καστ, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τους Άντι Γκαρσία, Τζέισον Στέιθαμ, 50 Cent, Ντολφ Λούνγκρεν θα μείνει στην πόλη για περίπου έναν μήνα. Ο βασικός πρωταγωνιστής, Σιλβέστερ Σταλόνε δεν θα συμμετέχει στα γυρίσματα στην Ελλάδα, ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας θα είναι… made in Thessaloniki.

Και μπορεί -όπως έχει ανακοινωθεί- να μην γίνουν γυρίσματα σε κεντρικά σημεία της πόλης, σε αντίθεση με την ταινία του Αντόνιο Μπαντέρας που… σάρωσε τη Θεσσαλονίκη, όμως δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε την εκρηκτική Μέγκαν και τους υπόλοιπους stars να γευματίζουν δίπλα μας σε κάποιο εστιατόριο ή να τους πετύχουμε σε μια βόλτα στην πιο… χαλαρή πόλη του κόσμου!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα περάσει απαρατήρητη καθώς πρόκειται για μια από τις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς του παγκόσμιου βεληνεκούς, που μόλις πρόσφατα ανάρτησε μια φωτογραφία με… silver μαλλιά. Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για μόνιμη αλλαγή ή μόνο για τις ανάγκες της ταινίας Johnny and Clyde που επίσης συμμετέχει, πάντως της ταιριάζει και αναδεικνύει τα πανέμορφα χαρακτηριστικά της!

Η πόλη είναι έτοιμη να αποκτήσει ξανά χολιγουντιανό αέρα και να βρεθεί και πάλι στο παγκόσμιο επίκεντρο. Εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία το πρώτο story της Μέγκαν από την υπέροχη Θεσσαλονίκη και είμαστε σίγουροι ότι τόσο η ίδια όσο και το υπόλοιπο cast θα λατρέψουν το φαγητό και όλες τις ομορφιές της πόλης!

Να σημειωθεί ότι ήδη γίνονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες για την προετοιμασία των σκηνικών στον χώρο της Millennium Media στους χώρους των πρώην αποθηκών Κορδογιάννη στη Θέρμη, οι οποίοι σταδιακά θα μετατραπούν σε σύγχρονα κινηματογραφικά στούντιο!

Κεντρική φωτογραφία: Megan Fox/Instagram