Περνάμε το homewear στο επόμενο επίπεδο, επιλέγοντας όμορφα ρούχα που φτιάχνουν τη διάθεσή μας ακόμα και αν δεν βγούμε από το σπίτι!

Το να ντυνόμαστε κομψά δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να είμαστε συγχρόνως και άνετες! Επίσης, μία elegant εμφάνιση δεν έχει να κάνει απαραίτητα μια κάποια έξοδο. Αντιθέτως, μπορούμε να είμαστε στιλάτες ακόμα και στο σπίτι, καθώς το ντύσιμο συνδέεται άρρηκτα με την ψυχολογία μας!

Καθώς είμαστε ήδη στα… δυνατά κρύα και το πρόγραμμα του χειμώνα είναι συνήθως πιο επιβαρυμένο, περνάμε αρκετές ώρες της ημέρας στο σπίτι. Μάλιστα, ως απότοκο της πανδημίας, πολλές από εμάς εξακολουθούμε να εργαζόμαστε μέσω τηλεργασίας και πολλές φορές χρειάζεται να συμμετέχουμε σε zoom meetings.

Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία να αντικαταστήσουμε τις παλιές μας φόρμες και τις φθαρμένες μας πιτζάμες με σύνολα που θα μας κρατάνε άνετες δίνοντάς μας παράλληλα την απαραίτητη δόση κομψότητας για τις ώρες που μένουμε στο σπίτι!

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικά από τα πιο ωραία κομμάτια της αγοράς για να νιώθουμε όμορφα ακόμα και αν μένουμε στο σπίτι, καθώς το να φροντίζουμε τον εαυτό μας με κάθε δυνατό τρόπο είναι το παν για την καλή μας διάθεση!

Μπορούμε να επιλέξουμε ένα ωραίο ζευγάρι βελουτέ φόρμες ή ακόμα και σε ύφασμα ριπ που θα μας χαρίσουν ευκολία κινήσεων!

H&M
H&M
H&M

Για μια ακόμα πιο σικ εκδοχή του homewear αξίζει να εμπιστευτούμε και μια ολόσωμη φόρμα με μαλακό ύφασμα!

Oysho

Αν δεν είμαστε φαν της φόρμας, τα απαλά υφάσματα σε μπλούζες και παντελόνια είναι μια ακόμα ωραία επιλογή για να μείνουμε comfy and chic και στο σπίτι!

United colors of Benetton
Oysho

Φυσικά, δεν μπορούμε να αντισταθούμε και στις πιτζάμες. Αν και αγαπάμε τις πιο χουχουλιάρικες, αξίζει να δώσουμε μια ευκαιρία στις λίγο πιο… εκλεπτυσμένες που θα μας κάνουν να αισθανόμαστε καλοντυμένες!

Celestino
United colors of Benetton
Celestino