Η πόλη-ζωγραφιά γίνεται ακόμα πιο επιβλητική από τη σωστή οπτική, οπότε αν ψάχνετε πού θα περάσετε την ημέρα σας, υπάρχουν πέντε σημεία που υπόσχονται μαγικές εικόνες!

Σήμερα μαρκάρουμε στο ημερολόγιό μας μια σημαντική ημέρα για την πόλη μας καθώς είναι η γιορτή της και μάλιστα διπλή! Μπορεί ο καιρός να κρύωσε λιγάκι μετά από την ηλιοφάνεια της προηγούμενης εβδομάδας ωστόσο αυτό δεν αποτελεί τροχοπέδη ώστε να κλειστούμε στο σπίτι. Η ομορφιά της Θεσσαλονίκης είναι ακαταμάχητη και σήμερα αξίζει να απολαύσουμε τη βόλτα μας σε μέρη τα οποία μας χαρίζουν απλόχερα κομμάτια της μαγείας της! Είτε επιλέξουμε μια μίνι εξόρμηση κατά τη διάρκεια της μέρας είτε μια νυχτερινή έξοδο, είναι βέβαιο πως ο εορταστικός αέρας θα πλημμυρίσει τις σκέψεις μας και θα μας χαρίσει μία Τρίτη πολύ διαφορετική από τις συνηθισμένες. Ασφαλώς, τηρούμε πάντα τις αποστάσεις και τα μέτρα, γιατί η υγεία μας είναι πάνω από όλα!

Η Vwoman.gr σάς δίνει πέντε ιδέες για το πού μπορείτε να χαρείτε τη μέρα σας βλέποντας… πανοραμικά τη γιορτινή Θεσσαλονίκη!

Bohème

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bohème (@boheme_skg)

Με design και ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε κοσμοπολίτικο νησί, το Bohème στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής 84 είναι η τέλεια αφορμή για μια βόλτα δίπλα στη θάλασσα! Πρόκειται για έναν προορισμό που γεννήθηκε για να προσφέρει χαλαρωτικές στιγμές σε όσους το επισκεφτούν, νιώθοντας τη θαλασσινή αύρα λίγα μέτρα μακριά. Η θέα είναι ασύλληπτη τόσο το πρωί όσο και το βράδυ, συντροφιά με τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα που συναντάς μόνο στη Θεσσαλονίκη. Το κατάστημα παρέχει εξαιρετικές επιλογές για φαγητό αλλά και ποτό, ενώ το καλαίσθητο περιβάλλον θα σάς αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Castra Terrace Bar

Όταν σκεφτόμαστε τη θέα της πόλης, το μυαλό μας πάει αυτομάτως… ψηλά και φυσικά στα εμβληματικά κάστρα της! Εκεί, στην οδό Επταπυργίου 122 βρίσκεται ένας χώρος που υπόσχεται την πιο γεμάτη και χορταστική δόση Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για το Castra Terrace Bar, ένα elegant μαγαζί με πεντανόστιμες γεύσεις και υπέροχα ροφήματα. Σε όποια γωνιά του και αν καθίσεις δεν μπορείς να σταματήσεις να περιεργάζεσαι την απαράμιλλη ομορφιά της πόλης, ενώ αβίαστα σού έρχονται στο μυαλό ιστορίες και μικρά μυστικά που κρύβονται στα στενά και τους δρόμους που απλώνονται μπροστά σου!

Kitchen Bar

Ένας λατρεμένος σταθμός στεγάζεται σε ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη, το λιμάνι της. To Kitchen Bar (Προβλήτας 1) χαρίζει απλόχερα μια θέα που δεν υπάρχει όμοιά της! Στον ορίζοντα ο Λευκός Πύργος και η απέραντη θάλασσα μάς κάνουν να αισθανόμαστε ακόμα μεγαλύτερη έλξη για την υπέροχη πόλη και να νιώθουμε τυχεροί που βρισκόμαστε σε αυτήν. Ένα απολαυστικό πιάτο και ένα ποτό από τον πλούσιο κατάλογο είναι ικανά να μας αποφορτίσουν από κάθε σκοτούρα της καθημερινότητας.

Les Ζazous

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Les Zazous (@les.zazous)

Στην Καλαμαριά, στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη 108 υπάρχει ένα κατάστημα που φημίζεται για την απόλαυση σε όλο της το μεγαλείο! Με φαγητό, ποτό, μουσική και θέα στα καλύτερά τους, το Les Zazous έχει καθιερωθεί ως must επιλογή για μια έξοδο στην πόλη που σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη. Ένας χώρος με επιβλητική διακόσμηση που δίνει έμφαση στην ανάδειξη του τοπίου πως τον φιλοξενεί, δεσμεύεται να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Ενδείκνυται μάλιστα για ραντεβού, καθώς τι πιο ρομαντικό από λίγο κρασί, χαλαρωτικά κύματα και το ταίρι μας;

Λόφος Cafe

Στον κατάλογο με τα πιο όμορφα μπαλκόνια της πόλης αδιαμφισβήτητα μία από τις υψηλότερες θέσεις κατέχει ο Λόφος. Θα τον βρείτε στην οδό Ιπποκράτους 64 και θα θαυμάσετε τη Θεσσαλονίκη να απλώνεται ολόκληρη μπροστά σας! Το καταπράσινο τοπίο, ο ανοιχτός ουρανός και η θάλασσα μπλέκονται σε μια πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων που σίγουρα θα δώσουν έξτρα βαθμούς χαλάρωσης στη βόλτα σας. Οι επιλογές σε φαγητό και ποτό είναι απολαυστικές και το φιλικό περιβάλλον υπόσχεται ζωηρό γέλιο και χαρούμενες στιγμές που θα ομορφύνουν τη μέρα σας!