Πέντε προορισμοί στην καρδιά της πόλης για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης συντροφιά με ένα… φθινοπωρινό κοκτέιλ!

Μπορεί τα δροσερά κοκτέιλ να είναι συνυφασμένα με τις καλοκαιρινές εξόδους μας, ωστόσο δεν είναι ανάγκη να τα αποχωριστούμε τόσο γρήγορα! Οι πλούσιες γεύσεις και τα φρουτένια αρώματά τους αξίζει να διατηρήσουν μία θέση στις επιλογές μας για όμορφες εξόδους τόσο τα Σαββατοκύριακα όσο και τις καθημερινές ακόμα και τώρα που η θερμοκρασία πέφτει. Συντροφεύοντάς τα με την αγαπημένη μας μουσική σε χώρους με μοναδικό design, είναι σίγουρο πως μπορούν να καθιερωθούν ως τάση και για τον χειμώνα!

Η Vwoman.gr σάς προτείνει πέντε καφέ-μπαρ στη Θεσσαλονίκη για να απολαύσετε το μεσημεριανό, απογευματινό ή βραδινό σας κοκτέιλ που θα δώσει μοναδική αίσθηση χαλάρωσης στην κυριακάτικη βόλτα σας!

The Blue Cup

Ένας πανέμορφος, αναπαλαιωμένος χώρος στα Λαδάδικα υπόσχεται τα πιο ευφάνταστα και πρωτότυπα κοκτέιλ. Το Blue Cap στην οδό Σαλαμίνος 8 είναι ιδανικό για κάθε ώρα της ημέρας, χαρίζοντας χαλαρωτικές στιγμές από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μην διστάσετε να απευθυνθείτε στο πάντα ευγενικό προσωπικό για προτάσεις σε πιο… φευγάτες μείξεις ποτών! Μάλιστα, καθώς διανύουμε τον ροζ Οκτώβριο, που είναι αφιερωμένος στην πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού, το Blue Cap παρουσιάζει το Blossom, μέρος των εσόδων του οποίου θα διατεθεί στο Σωματείο Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης!

Θερμαϊκός

Από πιο λατρεμένα καφέ-μπαρ στην πόλη, ο Θερμαϊκός έχει γίνει το στέκι κάθε ηλικίας από το 1992 μέχρι και σήμερα. Θα τον βρείτε στον αριθμό 21 της Λεωφόρου Νίκης, στον πιο περπατημένο και φωτογραφημένο δρόμο της Θεσσαλονίκης έχοντας… πιάτο την θάλασσα. Η μοναδική διακόσμησή του με αντικείμενα που το καθένα έχει τη δική του ιστορία σε συνδυασμό με τις καταπληκτικές μουσικές επιλογές αποτελούν τον top προορισμό για να απολαύσετε το απογευματινό ή βραδινό κοκτέιλ σας! Αναζητήστε τις διαφορετικές προτάσεις σε negroni και άλλες πλούσιες γεύσεις και απολαύστε τα αρώματα και την ηρεμία του χώρου συντροφιά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αίγλη Γενί Χαμάμ

Για εξωτικές γεύσεις με φρέσκα υλικά και ενδιαφέρουσες προτάσεις σε κοκτέιλ, η απάντηση είναι Αίγλη! Το εμβληματικό κτήριο της Οθωμανικής περιόδου που φιλοξενεί ένα από τα πιο ιδιαίτερα μπαρ στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται στη γωνία των οδών Κασσάνδρου και Αγίου Νικολάου. Με συντροφιά την εκπληκτική μουσική και την πρωτότυπη διακόσμηση τόσο στον Κήπο όσο και στο εσωτερικό, η Αίγλη είναι must επιλογή για ένα φθινοπωρινό κοκτέιλ όλες τις ώρες της ημέρας με άρωμα άλλης εποχής! Διαθέτει επίσης ευρεία γκάμα moktails για όσους προτιμούν μια εμπειρία χωρίς αλκοόλ.

Βογατσικού 3

Ένα από τα πιο elegant μπαρ της πόλης, που πήρε το όνομά του από την οδό που το στεγάζει έχει καθιερωθεί ως must επιλογή για βραδινό ποτό. Μπορείτε να ξεκινήσετε το απόγευμά σας ρίχνοντας μια ματιά στον ιδιαίτερο κατάλογο κοκτέιλ, αφήνοντας τα αρώματα και τις ζωηρές γεύσεις να σας αφυπνίσουν! Στο Βογατσικού 3 θα βρείτε επίσης μοναδικά πιάτα που μπορείτε να συνδυάσετε με το κοκτέιλ σας, κάνοντας τον χώρο την τέλεια επιλογή για να περάσετε την Κυριακή σας!

Γορίλας

Απρόσμενες γεύσεις και πρωτότυπες ιδέες σε signature κοκτέιλ αλλά και twists κλασικών είναι αυτά που ξεχωρίζουν τον πολυαγαπημένο Γορίλα και τον τοποθετούν ψηλά στη λίστα των πιο in μαγαζιών για νυχτερινή διασκέδαση στην πόλη. Στην οδό Βεροίας 3, στα Άνω Λαδάδικα ο Γορίλας σάς υποδέχεται στον minimal αλλά συγχρόνως παιχνιδιάρικο χώρο του για να σας ανεβάσει τη διάθεση με υπέροχα κοκτέιλ που έχουν ως βάση τα πιο ποιοτικά υλικά. Αν πάλι ο χορός και η νυχτερινή έξοδος δεν είναι στα πλάνα σας και σκοπεύετε να περάσετε τη μέρα στον καναπέ, ο Γορίλας λανσάρει τα canned cocktails που μπορούν έρθουν στην πόρτα σας εύκολα και γρήγορα!