Τολμάμε να επιλέξουμε φόρμες για κάθε περίσταση, μένοντας άνετες και elegant!

Τις αγαπάμε όσο κανένα άλλο ρούχο και πολλές φορές ονειρευόμαστε να γυρίσουμε σπίτι και να τις φορέσουμε ώστε να νιώσουμε άνετες. Ο λόγος για τις φόρμες μας που επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων και μας κρατούν ζεστές! Τις έχουμε συνδυάσει με την παραμονή μας στο σπίτι, το γυμναστήριο ή πρόχειρες δουλειές και αυτό είναι μέγα παράπτωμα, καθώς μπορούν άνετα να φορεθούν τόσο στην εργασία μας, ακόμα και για το βραδινό μας ποτό!

Ρίχνοντας μια ματιά στα e-shops και τις βιτρίνες θα δούμε πως έχουν ηχηρή θέση στις νέες κολεξιόν με υφές και μοτίβα που είναι κυριολεκτικά πανέμορφα πέρα από βολικά! Είναι κρίμα λοιπόν να τις βλέπουμε μόνο εμείς, οι οικείοι μας και μερικές φορές ο μανάβης και ήρθε η ώρα να τις εντάξουμε στο καθημερινό μας look ως μία ultra chic επιλογή που όχι απλά δεν κάνει το ντύσιμό μας απλό αλλά του δίνει extra στιλ και άποψη!

Τα sets έχουν το πλεονέκτημα ότι δεν χρειάζονται ιδιαίτερη σκέψη στο πώς θα συνδυαστούν. Έτσι, με ένα ζευγάρι ωραία sneakers και ένα ουδέτερο πανωφόρι, οι φόρμες μπορούν κάλλιστα να φορεθούν στη δουλειά αλλά και τη βόλτα μας, χαρίζοντάς μας ανεπιτήδευτο στιλ και άνεση.

Οι επιλογές που φιγουράρουν στους καταλόγους είναι αμέτρητες και ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα, όποιο ύφος και αν προτιμά για το ντύσιμό της. Μπορούμε για παράδειγμα να επιλέξουμε ένα παντελόνι καμπάνα με ένα crop top ή ένα κολάν με πιο φαρδύ φούτερ. Σούπερ επιλογή για τη σεζόν είναι και οι εντελώς μονόχρωμες φόρμες. Όπως βλέπουμε άλλωστε και στις πασαρέλες μεγάλων οίκων, η άποψη του ότι με το ίδιο χρώμα… πάνω και κάτω θυμίζουμε παιδιά δημοτικού έχει καταρριφθεί, καθώς η επιλογή αυτή έχει τη δική της φινέτσα αν συνδυαστεί σωστά. Μια ωραία τσάντα ή ένα καπέλο μπορούν να σπάσουν τη μονοτονία και να απογειώσουν το look.

Μην φοβηθείτε να πειραματιστείτε με τις υφές. Παίξτε με το βελούδο, το λινό, το κοτλέ αλλά και το πλεκτό και δεν θα θέλετε αποχωριστείτε από την καθημερινότητά σας το βολικό αυτό ένδυμα ποτέ ξανά!

Extra tip: Τολμήστε να τις φορέσετε ακόμα και βράδυ ή για μια πιο fabulous βόλτα συνδυάζοντάς τες με γόβες!