Χρήσιμα προϊόντα ανδρικής περιποίησης που σίγουρα θα λατρέψουν οι αποδέκτες τους!

Πολλά είναι τα αντρικά ονόματα που έχουν την τιμητική τους τις επόμενες ημέρες του Ιανουαρίου. Αν έχετε έναν Αντώνη, Θάνο, Γρηγόρη, Ευθύμη, Θεοδόση ή Μάξιμο στον στενό σας κύκλο, εμείς βρήκαμε τρία τέλεια δώρα για να εκφράσετε την εκτίμησή σας! Αν πάλι δεν πλαισιώνει τη ζωή σας κάποιο από αυτά τα ονόματα, σκεφτείτε τις επιλογές ως δώρο γενεθλίων ή δώρο… αγάπης καθώς πρόκειται για πραγματικά χρήσιμα προϊόντα!

Η περιποίηση του δέρματος δεν είναι γυναικεία υπόθεση καθώς αυτό δεν κοιτά φύλα! Η ανδρική επιδερμίδα χρειάζεται ενυδάτωση και φροντίδα ενώ τα προϊόντα οφείλουν να ανταποκρίνονται σε πιο απαιτητικές ανάγκες!

Βρήκαμε λοιπόν τρία προϊόντα από τη σειρά της L’Oréal Paris που σίγουρα ο σύντροφος, ο πατέρας, ο γιος ή ένας φίλος μας θα εκτιμήσει αφάνταστα για την αισθητή φροντίδα που θα προσφέρουν στο δέρμα τους!

#1: Το Barber Club προϊόν καθαρισμού 3 σε 1 με αιθέριο έλαιο κέδρου, ειδικά σχεδιασμένο για τη βέλτιστη φροντίδα και τον εντατικό καθαρισμό του προσώπου, των γενιών και των μαλλιών.

 

 

 

#2: Το Barber Club after shave προστατεύει και φροντίζει την επιδερμίδα, ειδικά μετά το ξύρισμα που οι μικρο-τραυματισμοί που προκαλούνται από τη λεπίδα του ξαραφιού, μπορούν να καταστρέψουν τη φυσική προστατευτική μεμβράνη της επιδερμίδας. Ταυτόχρονα, καταπραΰνει την επιδερμίδα και εξουδετερώνει την αίσθηση καψίματος.

#3: Η Hydra Energetic 24ωρη ενυδατική κρέμα ειδικά σχεδιασμένη για την ανδρική επιδερμίδα με σημάδια κούρασης και αντιμετωπίζει τη θαμπή όψη, τους μαύρους κύκλους, την έλλειψη ελαστικότητας, την άτονη όψη και την ανομοιόμορφη υφή.