Υιοθετούμε μια fancy τάση της σεζόν, δημιουργώντας τέλειους συνδυασμούς με feathers!

Μπορεί ο αέρας να είναι ενοχλητικός μερικές φορές, ωστόσο εμείς οφείλουμε να βλέπουμε τη θετική πλευρά κάθε κατάστασης! Έτσι το νέο σκηνικό του καιρού είναι η τέλεια αφορμή να επαναπροσδιορίσουμε το στιλ μας και να του δώσουμε πινελιές που θα φτάσουν τις εμφανίσεις μας σε άλλο επίπεδο. Ο αέρας συνδέεται με την κίνηση, οπότε τι καλύτερο από το να διαλέξουμε… φτερά και πούπουλα για extra glamourous ντυσίματα από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Ta feathers είναι μια τάση που συναντάμε αρκετά συχνά στις νέες κολεξιόν. Προσδίδουν μια fancy διάσταση στα ρούχα μας και αξίζει να ενσωματώσουμε ένα ή περισσότερα κομμάτια στη ντουλάπα μας. Φυσικά, επιλέγουμε μόνο cruelty free κομμάτια, προτιμώντας τα συνθετικά πούπουλα.

Ιδανική επιλογή είναι μια φούστα σε έντονα χρώματα, που με το κατάλληλο πουκάμισο ή τοπ δημιουργεί ένα ονειρικό look.

Getty Images

Στις βιτρίνες και τους καταλόγους βλέπουμε επίσης φτερά να στολίζουν γιακάδες και μανίκια που δημιουργούν φανταστικές εικόνες στην κίνησή μας και μετατρέπουν ένα απλό ντύσιμο σε κάτι πιο επιβλητικό και μεγαλειώδες. Απόλυτη τάση είναι τα πούπουλα στα τελειώματα του παντελονιού μας. Με ένα ωραίο ζευγάρι γόβες ή ακόμα και sneakers, το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Getty Images

 

Getty Images
Getty Images

Αν πάλι φοβόμαστε τα ρούχα με πούπουλα ή φτερά, μια ωραία επιλογή είναι τα αξεσουάρ. Για παράδειγμα μια τσάντα θα σπάσει τη μονοτονία και θα δώσει μια φινετσάτη διάσταση στο καθημερινό μας ντύσιμο.

Getty Images

Τέλος, για τις πιο τολμηρές, η απόλυτη πρόταση είναι τα τοπ με φτερά! Είτε διαλέξετε ένα κομμάτι που θα είναι εξ ολοκλήρου… πουπουλένιο είτε έχει κεντημένα σχέδια, μπορούν να απογειώσουν ένα απλό κουστούμι ή ένα μαύρο παντελόνι.

Getty Images
Getty Images