Πού θα γευτούμε σήμερα το πιο νόστιμο brunch στην πόλη βγάζοντας παράλληλα τις πιο in φωτογραφίες για να στολίσουμε το Instagram μας.

Μία είναι η αφορμή για να σηκωθούμε από το κρεβάτι μας την Κυριακή και ακούει στο όνομα brunch! Η καθιερωμένη ημέρα της ξεκούρασης αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για να απολαύσουμε μοναδικές γεύσεις με τα αγαπημένα μας πρόσωπα έτσι ώστε να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Φυσικά, οι ανεκτίμητες αυτές στιγμές αξίζει να μείνουν χαραγμένες μέσα από ένα κλικ με φόντο τα πιο στιλάτα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης! Ας σπάσουμε λοιπόν το γκρίζο του φθινοπώρου βάζοντας λίγο… ροζ χρώμα στη μέρα μας σε elegant και cozy γωνιές.

Η Vwoman.gr σάς προτείνει πέντε πανέμορφα σημεία στη Θεσσαλονίκη με θεϊκές γεύσεις και παραμυθένιο περιβάλλον για μια αξέχαστη Κυριακή!

Pink Dot

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pinkdot.gr (@pinkdot.gr)

Ο απόλυτος λουλουδένιος προορισμός βρίσκεται στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής 84 και συγκεκριμένα εντός του Apollonia Politia. Το Pink Dot Cafe είναι ίσως το πιο ρομαντικό μαγαζί της πόλης με απίστευτη διακόσμηση που εμπνέεται από καφέ του εξωτερικού. Το σήμα κατατεθέν είναι φυσικά η τεράστια καρδιά με λουλούδια που έχει θέα τη θάλασσα και σας περιμένει για ένα απίθανο κλικ! Στον εσωτερικό χώρο το κατάστημα είναι κυριολεκτικά πλημμυρισμένο από παστέλ αποχρώσεις που ηρεμούν τη σκέψη από κάθε έγνοια. Οι επιλογές για πεντανόστιμο πρωινό θα σας κάνουν να μην ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε ενώ οι εξαιρετικές ποικιλίες καφέ θα σας αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις!

Madame Coco

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madame Coco (@madamecoco___)

Το Madame Coco είναι η πιο σικ μπουτίκ για έναν απολαυστικό καφέ στην πόλη. Αν η πρώτη σας σκέψη το πρωί ήταν ένα λαχταριστό γλυκό, επίσκεψη στο κατάστημα είναι μονόδρομος αφού προσφέρει συγκλονιστικές γεύσεις που θα σας συνεπάρουν. Κάθε σημείο εντός του χώρου είναι κυριολεκτικά βγαλμένο από ζωγραφιά, επομένως δεν θα κρατηθείτε πολύ μέχρι να δημοσιεύσετε το πρώτο σας story! Μάλιστα το καφέ είναι ιδανικό για να γιορτάσετε ένα χαρούμενο γεγονός καθώς οι τούρτες και τα γλυκίσματα είναι από άλλον πλανήτη. Θα το βρείτε στην οδό Γρηγορίου Παλαμά 5.

Fat Rabbit

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fat Rabbit (@fat_rabbit_skg)

Ένας γευστικός παράδεισος ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον όρο brunch. Με πρωτότυπες επιλογές και πανδαισίες γεύσεων, πίσω από τις οποίες κρύβονται τα πιο αγνά υλικά, το Fat Rabbit στα Πεύκα και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Παπανικολάου 79 είναι η ιδανική λύση για το ξεκίνημα της ημέρας. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα χορταίνετε να κοιτάτε το μενού, ενώ η επιλογή ανάμεσα σε γλυκά και αλμυρά puncakes θα εξελιχθεί σε δύσκολη αναμέτρηση! Μην ξεχάσετε να φωτογραφήσετε το πιάτο σας σε μια από τις όμορφες γωνιές του χώρου, καθώς θα είναι μια λαχταριστή εμπειρία που σίγουρα θα θέλετε να θυμόσαστε.

Candy Bar 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Candybar (@candybar_skg)

Ποιος δεν έχει επισκεφτεί έστω μία φορά το πιο γλυκό μαγαζί της πόλης; Στην οδό Αγίας Θεοδώρας 4 μάς κρατάει συντροφιά εδώ και χρόνια το Candy bar, που όπως δηλώνει και το όνομά του είναι ένα… ζαχαρωτό. Υπέροχο μέρος για χαλαρές κουβέντες με ζεστό περιβάλλον γεμάτο ζωηρά και παιχνιδιάρικα στοιχεία και πάντα φιλικό προσωπικό. Οι γευστικές επιλογές για ένα νόστιμο πρωινό είναι πολλές και πολύ ξεχωριστές, ενώ ευρεία είναι και η γκάμα των πεντανόστιμων ροφημάτων. Πάντως, ό,τι και αν φάτε ή πιείτε αφήστε επιπλέον χώρο για τα τέλεια συνοδευτικά γλυκάκια!

Donkey Breakfast

Στην οδό Σκρά 3 βρίσκεται ένα μέρος τόσο χρωματιστό και όμορφο που είναι αδύνατον να μην τραβήξει τα βλέμματα. Πρόκειται για το Donkey Breakfast που όπως μαρτυρά και η επωνυμία του αποτελεί έναν από τους ναούς με τα πιο λαχταριστά πρωινά που έχουμε γευτεί στην πόλη! Εκτός από τα χρώματα, οι ευωδιαστές μυρωδιές των τέλειων πιάτων λειτουργούν σαν μαγνήτης για να επισκεφτούμε το μαγαζί ενώ ο συνδυασμός και των δύο, το καθιστούν must επιλογή για την κυριακάτικη βόλτα μας. Εκτός από τους τοίχους, θα δούμε λουλούδια να κοσμούν τα πιάτα μας, καθώς κάθε γεύμα έχει πρωτότυπες πινελιές που δεν συναντάμε αλλού!