Με μερικές πινελιές μπορούμε να βοηθήσουμε τα μάτια μας να γίνουν πιο εκφραστικά.

Κάποτε για να βγούμε από το σπίτι, το μόνο απαραίτητο αξεσουάρ μας ήταν η τσάντα μας. Τώρα τα πρωτεία έχει η… προστατευτικά μας μάσκα καθώς βρισκόμαστε εν μέσω μίας πανδημίας που συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί.

ΔιαβάστεΠώς να απαλλαγούμε μια και καλή από τη maskne

Έχουμε μιλήσει ξανά για τα προβλήματα που πιθανόν δημιουργηθούν στο δέρμα μας από τη συνεχή χρήση της, καθώς και για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για να είναι η επιδερμίδα μας φρέσκια και καθαρή.

Δείτε ακόμαΠώς να προφυλάξουμε το δέρμα μας από τη συνεχή χρήση μάσκας

Σήμερα θα μιλήσουμε για το σημείο που μένει ακάλυπτο και μπορούμε να εξαντλήσουμε τη φαντασία μας αναφορικά με το μακιγιάζ του: τα μάτια μας!

Πολλές φορές η ιδέα του να κάνουμε… μισές δουλειές μάς αποθαρρύνει από το να βαφτούμε γενικά, ωστόσο ένα όμορφο και προσεγμένο βλέμμα είναι το παν σε μία εμφάνιση.

Καλύπτοντας τις ατέλειες με το αγαπημένο μας concealer, χαρίζοντας στα μάτια μας την απαραίτητη λάμψη ώστε να είναι σε θέση να αντικατοπτρίσουν το χαμόγελό μας που αναγκαστικά κρύβεται.

Διαβάστε εδώ όλα τα οφέλη τουΟ… πεντάλογος του concealer για φρέσκο και λαμπερό βλέμμα

Σειρά έχουν οι αγαπημένες μας σκιές. Ανάλογα την περίσταση δίνουμε την ένταση που χρειαζόμαστε προτιμώντας γήινους τόνους το πρωί και λίγο πιο σκούρες το απόγευμα ή το βράδυ.

Για καθηλωτικό βλέμμα η λύση είναι πάντα το λατρεμένο eyeliner και φυσικά η μάσκαρα που κάνει τις βλεφαρίδες μας εντυπωσιακές και το βλέμμα μας πιο έντονο.

Extra tip: Ακόμα και αν το να μακιγιάρετε τα μάτια σας μοιάζει πολυτέλεια και από τη στιγμή που η μάσκα κρύβει το χαμόγελό σας, καταφύγετε σε φυσικές μεθόδους όπως το lash lift για βλέμμα που ξεχωρίζει ακόμα και χωρίς make up.

Lash lift: Η τάση για φυσικό boost στις βλεφαρίδες που ήρθε για να μείνει!