Τρία κομμάτια με τέλειο χρώμα, άψογη λάμψη και super τιμή για τις πιο glamorous εμφανίσεις!

Μπήκαμε επίσημα σε εποχή παγιέτας! Η λάμψη της μας εντυπωσιάζει αλλά ταυτόχρονα πολλές φορές μας φοβίζει για να μην είμαστε υπερβολικές! Ωστόσο την εορταστική περίοδο όλα δικαιολογούνται!

Όσο οδεύουμε προς τα Χριστούγεννα είναι βέβαιο πως θα βλέπουμε συνεχώς γύρω μας sparkly items σε όλα τα χρώματα, όμως υπάρχουν μερικά όπως το μοβ που μας συναρπάζουν ακόμα περισσότερο!

Έτσι ψάξαμε και βρήκαμε τρία κομμάτια που όχι μόνο θα δώσουν super glam άποψη στις εμφανίσεις μας αλλά είναι και σε σούπερ τιμή, καθώς κοστίζουν κάτω από 40 ευρώ!

Και αφού το μενού σήμερα έχει φούστες, αυτό σημαίνει πως φοριούνται άνετα για το βραδινό μας ποτό, ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας με έναν πιο ήσυχο συνδυασμό, όπως για παράδειγμα ένα μαύρο ζιβάγκο και ένα οπάκ καλσόν!

Ας ξεκινήσουμε με τη φανταστική, σκούρη μοβ φούστα από τα H&M που θα τη βρούμε σε super έκπτωση και κοστίζει μόνο 14,99 ευρώ! Οι πυκνές πούλιες και η τέλεια εφαρμογή της αγκαλιάζει το σώμα αναδεικνύει τα πόδια μας!

Δεύτερη επιλογή, η must-have midi φούστα με άνοιγμα από τα Zara! Είναι τρομερά στιλάτη και σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα καμίας fashionista! Η τιμή της κυμαίνεται στα 39,95 ευρώ και είναι η τέλεια επιλογή για ένα event αλλά και μια εορταστική απογευματινή βόλτα!

Για το τέλος αφήσαμε τη super mini φούστα από τα Stradivarius. Είναι κομμάτι της εορταστικής κολεξιόν που σημαίνει ότι μπορούμε να βρούμε και το ίδιο τοπ για ένα total sparkly σύνολο. Η σούρα στο τελείωμα τής δίνει ακόμα πιο fancy διάσταση, ενώ το ίδιο εντυπωσιακή είναι και η τιμή της, στα 15,59 ευρώ!